Seksiä mieheni isovanhempien luona

Menin jouluna mieheni kanssa hänen Phuketissa asuvien isovanhempien luokse, joulu meni ruuanlaiton, siivoamisen ja saunomisen parissa.

Illalla menimme alasti peiton alle.. Meitä ei väsyttänyt, joten halailimme ja suutelimme pitkään. Pian aloimme himoita toisiamme enemmän ja enemmän... Kun tunnen lämpimän ja lihaksikkaan vartalon paljaana omaa vasten en voi olla kiihottumatta...

Mieheni tiesi, että herättäisimme isovanhemmat, jos menisimme loppuun asti.. Jatkoimme kuitenkin suudelmia ja hyväilyjä ja tunsin mieheni pienen peniksen olevan erektiossa ja itsekin olin märkänä mieheni pientä kalua varten..

Aloin runkkaamaan hänen penistään.. Mieheni alkoi hyväillä minua stringieni päältä.. Aikansa härnättyään mieheni ujutti kätensä huosujeni sisään ja kysyi pissattaako... Menin heti hajareisin mieheni päälle ja lorautin kosteat kuseni hänen viiksien päälle, josta kuseni valusivat ympäri mieheni naamaa.. Pian mieheni totesi, ettei taida olla kuin yksi ratkaisu.. Mieheni masturboi kovaa kulliaan ja hänen spermansa olivat pian minun kasvoillani.. Samalla pystyin kuulemaan mieheni isoisän kuorsauksen viereisestä huoneesta..

Voihkin nautinnosta saatuani lastit naamalleni.. Tiesin, että joulu mieheni isovanhempien luona oli ikimuistoinen.. Sperma tuntui ihanalta naamassani.. Nautin tietysti siitäkin kun mieheni nuolee omat spermansa naamaltani ja saamme jatkaa kielisuudelmia..

Nukuimme sikeästi ja miten selitimme sängyn kosteuden ja kusen hajun mieheni isovanhemmille saa jäädä salaisuudeksi.. Nyt aiomme ostaa lennon Turkki Alanyaan ja etsiä kimppakivaa karvaisesta iskenderistä pitävästä turkkilaisesta miehestä, joka haisee valkosipulille..