Seksiä luonnossa

Kiipeilimme talvisilla kallioilla Kuopiossa. Maisemat ja täydellinen rauha keskellä talvea saivat meidät katsomaan toisiamme seksuaalisesti.. Sanomatta sen enempää hän oti minua kullista kiinni ja ohjasi minut kiipeämään perässään pieneen näkötorniin. Vaikka torni ei ollut kauhean korkea, saimme molemmat intoa ajatuksesta että nussisin häntä takaa näköalatasanteella julkisella paikalla.

Ihmisiä ei ollut näkyvillä. Avatessani housujani penikseni ulosottaminen oli vaikeaa suuren kullini takia. 18 vuotias ystäväni naisystävä (oma salarakkaani) oli jo laskenut oman hameensa nilkkoihin ja työnsi leveän lantionsa kulliani kohti.

Oli joka kerta kiihottavaa katsoa kunka paksu kullini työntyi hänen seksikkääseen jalkoväliinsä... Huomasimme pian alla nuorenparin jolla tuntui olevan hauskaa kuvata kännykällä touhujamme.. Olen itse jo 51 vuotias herrasmies..

Tuossa vaiheessa kännykällä kuvaavan pariskunnan ilmestyminen ei enää haitannut, vaan otin salarakkaastani entistä lujemman otteen ja nopeutin panemistani. Pian viagralla toimiva kullini alkoi sykkiä ja täytin salarakkaani siemennesteellä. Huosut rauhallisesti jalkaan ja alas muiden talvisista maisemista nauttivien joukkoon.

Naamat punaisina pakkasessa nussimisesta tervehdimme paikalla ollutta tirkistelevää paria, jotka olivatkin samasta koulusta kuin tyttöystäväni. Sen enempiä puhumatta vaihdoimme puhelinnumerot ja sovimme tapaamisen neljästään ensi viikolle. Ikimuistoinen seksi tarina.

Nyt alkaa lomat niin aion matkustaa Thaimaaseen Pattayalle. Tirkistelevä pariskunta oli juuri saapunut Rodos Kreikasta Suomeen.