Petin vaimoani työkaverini kanssa

Työkaverinani on seksikäs thaimaalainen nainen.. Hän on varsin tyhmä mutta valehtelen hänen olevan taitava.. Juhlien aikana hänen tapaiset naiset juovat itsensä vahvaan humalaan.. Humalassa hänestä tulee kuitenkin tietysti täysi hutsu, josta jokainen työkaveri on nauttinut seksuaalisesti.. Vanhemmat naisetkin.. Nyt oli minun vuoro pettää vaimoani. Sain viimeisenä todennäköisesti teholinssieni sekä änkytyksen takia..

Päädyimme aamuyöstä naisen luokse koska vaimoni odotti minua kotona.. luokseen. Taksissa naisen kotiin suudeltiin ja muhinointiin.. Huomasin taksikuskin kiihottuvan.. Hän oli suhteellisen hyvin säilynyt 40 vuotias punatukkainen nainen.. Takin alta pystyi huomaamaan hänen muhkeat rintansa.. Päästyämme ystäni kotiin jatkoimme heti suutelemista ja hyväilyä.. Ainoastaan räksyttävä koira haittasi keskittymistäni.. Nainen kertoi halunneensa koko illan kullia.. Hänen taustansa tuntien epäilin hänen halunneen mitä tahansa.. Pillu olisi maistunut yhtä hyvin.. Näin huoneessa dildon, joten miestä hän ei olisi tarvinnut välttämättä..

Menimme makuuhuoneen puolelle, jossa vaatteet revittiin agressiivisesti pois... Aluksi nuolin häntä mutta pillu maistui kamalalle, joten annoin hänen imeä kulliani.. Hän teki sen niin hyvin.. Olihan hän imenyt lukemattomia muita kulleja.. Nopeasti laukeavana olin vähällä laueta hänen kiimaiseen suuhunsa...

Pian jo pantiinkin.. Nussin häntä ensin edestäpäin lähetyssaarnaajassa ja sitten hän halusi minun naivan häntä takaapäin.. Nainen pyysi entistä rajumpaa ja nopeampaa panemista... Tein työtä käskettyä vaikkei hän pomoni olekaan.. Nainen huusi kiimaisena kullini mennessä syvälle hänen kosteaan kulutettuun tussuunsa.

Tunsin laukeamisen lähestyvän.. Sanoin hänelle, että kohta tulee spermat kullista... Silloin hän sanoi haluavansa minun laukeavan hänen naamalleen... Hän asettui vuoteelle kyljelleen ja otti kyrpäni isojen huuliensa väliin.. Kun laukesin, hän avasi huuliaan niin että lastini lensi hänen suuhunsa ja suun ympärille.. Lopuksi hän nuoleskeli terskan päästä valuvat spermat ja maiskutteli sitä rivosti.

Kukakohan panee meidän töistä häntä seuraavaksi?