Petin vaimoani naapurin kanssa

Olin tulossa Helsingin keskustasta baarista kävellen kotiin (Olin juuri palannut Thaimaasta), kun huomasin saavani naapurin humalaisen Tiinan kiinni. Olin aina kateellinen Petrin seksikkäästä avopuolisosta Tiinasta, joka oli ainoastaan 21 vuotias ja harrasti uintia.. Tiina oli menossa kotiin kuten minäkin ja oli kuulemma ollut tyttöjen kanssa viettämässä iltaa baarissa.. Petrin kanssa oli ollut riitaa aamulla, eikä Petristä ollut kuulunut päivän riidan jälkeen mitään..

Oma vaimoni Minna oli risteilyllä Viking Linella firman juhlissa.. Vaimoani kiinnostaa kirjoitella jatkuvasti Facebookissa esimiehelleen Jarkolle, josta olen äärimmäisen mustasukkainen.. Vaimoni luonteen tuntien epäilen rajua takaapäin panoa laivan hytissä.. Ai kun pahalle ajatuskin tuntuu..

Jarkko on lihaksikas, vaikutusvaltainen ja tumma.. Kun minä olen taas lyhyt, laiha ja punatukkainen tavallinen duunari.. En ole koskaan luottanut vaimoni seksuaaliseen kontrolliin etenkin kun näen hänen seuraavan usein pornovideoita salaa huoneessa.. Ja kyseiset videot eivät ole kesyimmästä päästä..

Siinä kävelimme hiljaksiin kotiin päin ja puhuimme niitä näitä Tiinan kanssa.. Keskustelut suuntautuivat seksiin ja yllättäen Tiina sanoi kiihottuneensa miehistä, joilla on punainen tukka.. Pian minun onnekseni olimmekin kerrostalossamme minun vuokraamassa kaksiossa..

Aloimme suutelemaan ja otin hänet seisaaltaan takaapäin olohuoneen sohvalla.. Siirryimme rajumpaan seksiin kunnes pian ovikello soi.. Siellä oli Petri.. Sydämeni sykki entistä kovempaa eikä syynä ollut kiihottuminen vaan pelko..

Avasin oven ja Petri kysyi olenko nähnyt Tiinaa koska joku oli nähnyt minun kävelevän hänen kanssaan keskustassa.. Vastasin pikaisesti, etten ollut ja sain naisen mukaani matkaan ja pyysin olemaan kertomatta vaimolleni.. Onneksi Petri ei ollut nähnyt meidän saapuvan yhdessä kerrostaloon.. Petri iski silmää ja sanoi, että homma on ok.. Saimme nussia rajusti huoneessani aamuun asti Tiinan kanssa.. Orgasmeja vaihdettiin molemmin puolin lukuisia.