Perinteinen yhdenyön juttu

Perinteinen yhdenyön juttu.. Baarista lähdin miehen mukaan Pattayan vastaavaan Omena hotelliin. Hän väitti olevansa turistina paikkakunnalla ja etsivänsä vaimoa Thaimaasta.. Thaimaa Pattayalla tuo on tosin monesti valetta.. Siksi yövyimme halvassa hotellissa. Mies oli sellainen, josta sain oikeanlaiset tunteen heti tavattuamme, joten en epäröinyt hetkeäkään antaisinko hänen tunkea kovan kullin sisääni..

Mies nussi minua lähetyssaarnaajassa ja takaapäin kun olin polvillani.. Suihkussa nussimme takaapäin seisoen vielä aamulla.. Aika peruskaava mitä oon hotelleissa touhunnut..

Oon ite lähemmäs kolmekymppinen kiimainen nainen, joten baarista on tullut panoja lähemmäs sata.. Käynhän tuhlaamassa kaikki tuloni viikonloppuisin baareissa.. Mies oli arviolta 42 vuotta. Hänen peniksensä oli noin 12cm pitkä mutta erittäin paksu.. Sperma hänen peniksestään lensi kasvoilleni illalla ja sen ruiske oli kuin painepesurista tullutta.. Aamulla mies laukesi sisääni suihkussa. Tämän jälkeen kävin paskalla ja lähdin bussilla tyytyväisenä kotiini. Tosin kerroin ensin hänelle ensin Miten tunnistaa Pattaya ladyboy?