Ikimuistoinen hotelliyö

Illallispöydässä hotellin alakerrassa, katseemme kohtasivat useita kertoja. Tämä nainen oli kohtalaisen hyvin säilynyt sisäisesti kaunis rouva kuten Anselmiina. Yllään hän piti kireitä vaaleita housuja ja ruskeaa toppia, jonka alla loistivat ihanasti nännit.

Pystyin mittailemaan naisen muodot jo kaukaa, ja kuvittelemaan hänen lantionsa liikkeet hotellihuoneessa.. Tein aloitteen ja kehuin hänen tunteikasta katsettaan.. Hän tanssi hetken kuluttua todella lähellä minua, ja piti päätään rintaani vasten.

Olin varma mitä tuleman piti, sillä nainen tanssi erittäin pitkään ja kuiskaili ehdottelevasti. Kysyin häneltä että voisimmeko mennä katsomaan kuvia Saksan matkaltani, jossa vierailin ennen joulua.. Rouva suostui.. Matkalla hississä rouva halusi oman kerroksensa kohdalla pois..

Kysyin tuskissani.. "Entä Saksan matkakuvat?" Hän kertoi että haluaa minut omaan huoneeseen, eikä halua tutustua minuun kuvien takia.. ;) suostuin tietysti ja olimme pian rouvan hotellihuoneessa. Nainen esittäytyi Ninnuksi.. Ei kestänyt kauaa, kun Ninnu sammutti valot, en ehtinyt nähdä kuin vilauksen raskausarvista.. Stringit ja toppi oli poissa.

Ninnu tuli eteeni, ja kysyi saisiko istua syvälle syliini? (Olin alkoholista huolimatta täydessä valmiudessa upottamaan penikseni Ninnun vaginaan..) Vastasin myöntävästi ja otin pitkät reikäiset Muumi kalsarini pois.

Ninnu nousi hajareisin syliini ja suuteli minua.. Pian vahingossa pieraisin... Tästä Ninnu jostain syystä innostui ja nännit olivat todella kovina.. hivutin sormeni raskausarven reunaan.. Liutin sormia alaspäin.. Ninnu oli kostea ja lämmin.. Haisevassa Ninnun pillussa oli ilmeisesti käynyt todella useat miehet..

Annoin hänelle hieman sormea ja vaginaan upposikin heti kolme sormea ongelmitta.. aloin samalla kaivaa kortsua esiin.. Ninnu kuitenkin nauroi ja sanoi, että unohda kortsut.. Ninnu sai sykähtelevän kullin käteensä ja suuhun.. Hetken Ninnu otti suihin ja sitten nousi päälleni ja asetti kullin haisevaan pilluunsa.. Ninnu liikutti itseään todella taitavasti kaluni varrella.. Tosin en pystynyt tuntemaan mitään pillun löysyyden takia..

Hetken ratsastettuamme en voinut enää ajatellakaan vaginaa vaan siirryin peräreikään, jonne pian laukesinkin. Annoin loppuhoitona vielä Ninnulle suuhun suklaapatukan ja peseydyin yksin koska Ninnu halusi jättää itseensä erotiikan jälkeiset aromit..