Ihana tunne

Heräsin isoäitini luota sunnuntaina. Eilisestä ei ollut paljon muistikuvia, muistin kuitenkin että join humalatilan alkoholisoituneen isoäitini kanssa. Olin maannut miespuolisen 43v isoäitini ystävän kanssa sängyllä aviomieheni tullessa kotiin sammuneena eikä aviomieheni pitänyt tilanteesta.

Aviomieheni päätti nukkua alakerrassa, kun minä nukahdin isoäitini alkoholisoituneen ystäväni viereen parisänkyyn. Aamulla rauhoitin aviomiestäni ja kietouduin hänen viereensä. Suutelimme kiihkeästi, ja käteni vaelsivat hänen hilseilevälle iholle. Pidin aviomiestä hänen pitkistä hiuksista kiinni samalla kun nuolin hänen korvaansa..

Kieleni vaelsi ympäri aviomieheni kehoa, imin nännejä ja kuvittelin naapurin Tiinaa.. Kun työnsin käteni hänen aviomieheni housuihin, tunsin kovan, täydessä valmiudessa olevan kalun. Koskettelin kalua, liikuttelin sormiani aviomieheni kullilla.. Aloin tuntea kostumista myös omalla puolellani.

Vedin oksennuksessa olevat housuni pois päältäni ja mitään varoittamatta aloin imemään aviomieheni kullia sekä katsoin häntä krapulaisin silmin. Pian aviomieheni painoi minut pesukonetta vasten ja työnsi kovan kalunsa kosteana odottavaan pilluuni.. En ollut saanut levätä tarpeeksi ja voihkin nautinnosta kun mieheni pani minua. Pano ei kestänyt kauaa koska pian oksensin mieheni päälle ja isoäiti saapui paikalle.